flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик в суд Соломчака Олександра Володимировича

14 березня 2023, 14:06

В провадженні Збаразького районного суду Тернопільської області знаходиться цивільна справа за позовом Соломчак Оксани Миколаївни (зареєстроване місце проживання м.Збараж вул.Котляревського, 36 Тернопільської області) до Соломчака Олександра Володимировича (останнє відоме місце проживання м.Збараж вул.Петлюри, 19 Тернопільської області) про розірвання шлюбу.

Розгляд справи відповідно до ухвали Збаразького районного суду Тернопільської області від 15 лютого 2023 року відбуватиметься в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

В зв’язку з вищевказаним Збаразький районний суд Тернопільської області по цивільній справі за позовом Соломчак Оксани Миколаївни до Соломчака Олександра Володимировича про розірвання шлюбу, викликає в судове засідання Соломчака Олександра Володимировича, як відповідача, останнє відоме місце проживання вул.Петлюри, 19 м.Збараж Тернопільської області, яке відбудеться о 10 годині 00 хвилин 18 квітня 2023 року.

Відповідач Соломчак Олександр Володимирович вправі подати до суду відзив на позов в строк, що не перевищує п’ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надісланням відзиву до суду.

Відповідач Соломчак Олександр Володимирович вправі подати заперечення в п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечень та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надсиланням заперечень до суду.

 

 

СУДДЯ                                      Ігор ГУДИМА